OKUL PANOLARINDA AYET VE HADİSLER

Meslek dersleri öğretmenleri tarafından okul panolarımız ayet ve hadislerle donatılmıştır. Böylece öğrencilerin ayet ve hadislerle olan bağlarının güçlenmesi hedeflenmiştir.

OKUL PANOLARINDA AYET VE HADİSLER

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler Kurulu Toplantısında, kurul kararıyla öğrenci kulüpleri kurulmuştur. Her öğrencinin en az bir kulübe üye olması sağlanarak, öğrencilerin gelişimini hedefleyen kulüp çalışmaları yapılmaktadır.

HZ. MUHAMMED'İN EĞİTİM METOTLARI SEMİNERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Manevi Rehber ve Danışmanı Seyhan YABAN tarafından okulumuz öğretmenlerine "Din Eğitiminde Çocuklar ve Gençlerle Etkili İletişim ve Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Eğitim Metodları" semineri verilmiştir.

MESLEKİ TATBİKAT/ ÇALIŞMALAR KULÜBÜ

Okulumuzda meslek dersleri öğretmenleri rehberliğinde imamlık, müezzinlik, vaizlik gibi uygulamalarla öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerinin artması ve okul kültürünü kazanmaları sağlanmaktadır.

DEVAMSIZ ÖĞRENCİLER TOPLANTISI

Okulumuzda devamsızlık, sınıf tekrarı ve okul terki riski taşıyan öğrenciler tespit edilmiş ve aileleri ile irtibata geçilmiştir. Okul idaresi ve öğretmenleri bir araya gelerek bu riskli öğrenciler ile ilgili son durum değerlendirmesi gerçekleştirmiş ve gerekli eylem planı hazırlamıştır.

İmam Hatipliler Haftası'nı Kutladık

Anasınıfımızın Kızılay Haftası Etkinliği

Okulumuzun Yeni Bilişim Teknolojileri Sınıfı Kullanıma Açıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Coşkuyla Kutladık

1. Dönem 1. Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik

Mevlit Kandili Programımızı Gerçekleştirdik

Kas

Okulumuzda yapılacak olan Mevlit Kandili programımıza katılımınızdan mutluluk duyarız.

ANASINIFI TANITIMI

PROJE ADI: TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ

2022 PENDİK BİLFEST ve ORHANGAZİ AİHL BİLİM ŞENLİĞİ FESTİVALİ

İBB Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri  "Öğretmen Gelişim Programı" kapsamında 26 – 28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Pendik Bilfest Festivaline katılım sağladı.

Ayrıca; okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri, Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği Bilim Şenliği Festivali'ne katıldılar .