29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Ekm

Okulumuzun yeni binası, Sultanbeyli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Keskin tarafından açılmıştır.

Haz

Pandemi sürecinde zorlu şartlar altında geçirdiğimiz eğitim öğretim yılımızın son karensini verdik. Öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Haz

Yaz telafi programlarına tüm öğrencilerimiz ve tüm velilerimiz davetlidir.

Ayrıntılı bilgi için:

Hz. Peygamber (SAV) aldığı "Oku" emri ile hem insanları tevhid inancına çağırmış hem de ümmetinin bilgili, kültürlü ve eğitimli birer insan olmaları için tüm risalet hayatı boyunca büyük çaba sarf etmiştir.

Nitekim kendisi İslam'ın ilk öğretmeni olarak o dönemde yaptıği eğitim faaliyetleri ve kullandığı eğitim metodu ile bizler için büyük bir örneklik teşkil etmektedir.

Bizler de bu öneme binaen İBB Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürümüz Sayın  Yasemin Hocamızın desteğiyle Din Kültürü Öğretmenleri Zümresi olarak öğrencilerimize bu önemli bilgileri Zoom programı üzerinden aktarmaya çalıştık.

Suriyeli çocuklarımızla 27 Mayıs 2021 Perşembe günü yazılı Türkçe sınavı yapıldı. Mülteci Derneği'nden gelen fedakar hocalarımızla birlikte yazılı Türkçe sınavımızı gerçekleştirdik. Yazılı sınavı geçen Suriyeli öğrencilere BİREBİR sözlü konuşma sınavı yapıldı.

Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi evlere ve öğrenci velilerimize 30 Adet gıda kolisi dağıtımı yapılmıştır. Bu konuda bize destek olan iş Adamı Sayın Murat Özgener ve Mehmet Zeki Özgener Beyefendiden ALLAH Razı olsun. Rabbim hayrınızı ve niyetlerinizi kabul etsin. Dualarla

65 yaş üstü aşı çalışmalarımız gönül Rızası kazanarak devam etmiştir. Pek çok yaşlının hayır duasını üzerimizde topladık.

İş adamı Sayın Bekir AKAY beyefendinin 4 Mayıs Salı günü okulumuza gönderdiği 100 adet ramazan pidesini dağıttık. Yardımı için Sayın Bekir AKAY beyefendiye teşekkür eder, hayırlara vesile olasını dileriz. Allah razı olsun.

Sultanbeyli Akparti İlçe Başkanı Sayın Ali TOMBAŞ Beyefendi 20 Nisan Salı günü Çocuklarımızın Bayramı'nı, bu zor şartlarda bizi kırmayıp Kütüphanemizin açılışını yapmıştır. Rabbim çocuklarımızı buradan faydalanmayı, iyi birer insan, iyi birer Müslüman olmayı, okumayı, gelişmeyi ve gelecek nesillere de okumanın önemini aktaran kişiler olmayı nasip etsin inşallah. Başkanım ALLAH sizden Razı Olsun.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLAMAK İÇİN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN BİZE GÖNDERDİKLERİ ÇANTA İÇİNDEKİ KIRTASİYE MALZEMELERİYLE BİRLİKTE ÇANTALARIMIZI ÖNCE YETİMLERİMİZDEN BAŞLAMAK ÜZERE ÇOK ŞÜKÜR DAĞITTIK.SN. BAKANIM ALLAH RAZI OLSUN.DUALARIMIZDASINIZ.

Nis

Okulumuz "Okulum Temiz" projesinde başarı kazanmış, Okul Müdürümüz Yasemin CAN , İlçe Şube Müdürümüz Sayın Seyfettin KAYMAKÇI Bey'in elinden belgeyi almıştır.

Eyl

2014/2015 Eğitim Öğretim Yılından itibaren okulumuz İmam Hatip Ortaokulu olarak hizmet verecektir.

5. sınıf öğrencilerimiz, İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi olarak eğitimlerine başlamışlardır. Geçmiş yıllardan eğitimlerine okulumuzda devam eden 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ise okulumuzdan ortaokul olarak mezun olacaklardır.