İBB Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu

Orhangazi Mah. Harun Sok. No 11 Sultanbeyli/İSTANBUL
Vizyon
İBB Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu olarak; eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. - Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, - Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
Misyon
Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. - İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, - Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, - Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak,
Başarılar
Sultanbeyli Okullar Arası Satranç Turnuvası Küçükler Takımı İlçe 4. (2012-2013) Sultanbeyli Minik Erkekler Futbol Turnuvası İlçe 2. (2012-2013)
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Başlama Saati 09:00 Bitiş Saati 15:20
ARAPÇA -İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuza Sultanbeyli Merkezden bineceğiniz ve Sultanbeyli Otobüslerinin son durağına gelen herhangi bir otobüs ile gelebilirsiniz. Kadıköy tarafından ise 18K - 16K - 16KH - 14 KS nolu otobüsler ile ulaşım mümkündür. Üsküdar tarafından ise 18Ü - 11ÜS nolu otobüsler ile ulaşım mümkündür.
SERVİS YOK ÇÜNKÜ SERVİSİ TERCİH EDEN ÇOK AZ.
Okulumuz Sultanbeyli Orhangazi Mahallesinde hizmet vermektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Sultanbeyli Otobüs Duraklarına 5 dakika mesafededir. Buradan bineceğiniz bir otobüs ile Sultanbeyli Merkeze 20 dakika içerisinde ulaşmanız mümkündür. Okuldan Sultanbeyli Merkeze dönüşte yine aynı güzergahı kullanmak mümkündür.
Sportif Etkinlikler
TEKVANDO-ATLETİZM-FUTSAL-MASA TENİSİ-SANTRANÇ-VOLAYBOL-KIZ GÜREŞİ-BİSİKLET-BASKETBOL
TÜBİTAK 4006-4007
Proje Çalışmaları